Svedočanstva i preporuke

ŠTA KAŽU STRUČNJACI

DR MARTIN BRAUN

Vancouver Laser Center, Vancouver, BC, Canada

Smatram da je Soprano SHR prva inovacija u sferi laserskog uklanjanja dlaka u prethodnih deset godina. Sada imamo mogućnost za tretmane svih tipova kože bezbedno, uz miminalni bol.

FERNANDO URDIALES, MD

Director of Miramar Medical Institute, Malaga, Spain

Soprano SHR je doveo do revolucije u medicinskoj fotoepilaciji, doprinoseći trajnijim i boljim rezultatima u poređenju sa konvencionalnim tehnologijama. “IN-Motion” tretman koji primenjuje niske fluence pri visokom stopu ponavljanja omogućavaju fotoepilaciju prilagođenu svakom pacijentu. Soprano radi sa svim tipovima kože i dlake, tokom cele godine, uz konzistentne, sigurne i pouzdane rezultate. Omogućavajući više prednosti za pacijente u odnosu na sve konkurentske proizvode, Soprano SHR je osnovno sredstvo za estetsku praksu današnjice.

PATRICK BOWLER, Master biologije

Co-Found of the British Association of Cosmetic Doctors Court House Clinics, UK

Bezbolni tretman nije jedini novitet, naravno. Soprano takođe ima aparate sa najvećom pokrivenošću površine, sa velikim 12×10 mm kristalom i do 10 Hz stopom ponavljanja. Bez dodatnih troškova, Soprano je veoma isplativ i lak za korišćenje. Sopranovo bezbolno uklanjanje dlaka je preinačilo ovo iskustvo za muškarce budući da, priznajmo, muškarci teško podnose bol! Tretman i rezultati su takođe brzi, što Soprano čini veoma privlačnim za mušku klijentelu.

DR TANIA MENEGHEL, DERMATOLOG

Renaissance Clinic, São Paulo, Brazil

Upotreba SHR kod pacijenata sa tamnim tipovima kože može značajno smanjiti bol ili nelagodnost i smanjiti rizik od plikova, krasti i hiberpigmentacije na minimum.”

DR CHRISTOPHER ZACHARY

Department Chair, University of Califonia, Irvine, USA

Znatno manje je bola kod upotrebe Soprano SHR-a u poređenju sa Duet-om.

Dr. Chytra Anand

Kosmoderma, Bangalore

Soprano ICE se izdvaja od gomile dostupnih sistema za uklanjanje dlačica
zbog svojih rezultata, lakoće upotrebe i trajanja učinka. Postiglo smo
95% uklonjenosti upornih dlačica sa samo 3-4 tretmana.

Dr. Ganesh Pai

Derma-Care Centre, Mangalore

Ako je rast vašeg poslovanja u tretmanima uklanjanja dlaka, vreme je da se opredelite za Soprano ICE. Iskorenite guste dlake sa 810 diodom i odstranite ređe dlake uz Alex tehnologiju. Odlična kombinacija!